Romano Niamut en Gijs van de Zande versterken NSVV

0

De huidige nummer vijf van de 2e klasse E die nog volop in de strijd is om de nacompetitie te bereiken, heeft voor komend seizoen twee versterkingen gepresenteerd.

Romano Niamut is een 23 jarige linksbenige speler die eerst drie jaar bij Slikkerveer op zondag heeft gespeeld en sinds vorig seizoen bij Alexandria ’66 speelt in de 2eklasse D op zaterdag. Ramano zijn favoriete positie is linkshalf, maar hij kan ook links in de verdediging spelen.

Daarnaast komt Gijs van de Zande een 27-jarige aanvaller van buurman SSS over. SSS speelt in dezelfde 2e klasse D als Alexandria ’66. Alleen selectiespeler Jordy Wemelsfelder vertrekt naar vv Alblasserdam en de rest van de selectie heeft aangegeven graag te blijven voetballen in Numansdorp. De voetbaltechnische commissie heeft er al vertrouwen in dat er volgend seizoen een selectie staat, die verder kan werken aan de ambitieuze doelstellingen.