Restant SCO’63 – BZC/Zuiderpark ingepland na beroepszaak

0

Het restant van het duel tussen SCO’63 en BZC/Zuiderpark laat nog op zich wachten. De Spijkenissers hebben beroep aangetekend tegen de eerdere uitspraak in de zaak.

SCO’63 kreeg naar aanleiding van de gebeurtenissen twee punten in mindering en BZC/Zuiderpark één punt. Daarnaast werden er aan veel spelers van beide ploegen lange uitsluitingen en schorsingen uitgedeeld.

Het restant is nog van belang voor de titelstrijd in de zaterdag vierde klasse G. Beide ploegen missen daarin wel veel spelers. SCO’63 zal met 8 man het duel uit moeten spelen en BZC/Zuiderpark mag in het restant van acht minuten één speler minder aan de start laten verschijnen.

Het restant zal na afwikkeling van de beroepszaak van SCO’63 worden ingepland.

Laat een antwoord achter