Opnieuw internationale status voor Feyenoord Academy

0

Feyenoord Academy heeft voor het vijfde seizoen op rij de status Internationale Voetbalacademie toegekend gekregen. Dat heeft de KNVB laten weten naar aanleiding van de analyse door de bond en onafhankelijke experts.

De internationale status is de hoogste status die de KNVB een Nederlandse jeugdopleiding kan toekennen. Feyenoord Academy is hiervoor geanalyseerd volgens de uitgangspunten van het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen in Nederland.

‘We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze opleiding en met kritisch kijken naar wat er goed gaat, maar vooral ook wat er beter kan. Met name in dat laatste zit voor ons de meerwaarde van het laten beoordelen van onze opleiding,’ vertelt manager Feyenoord Academy Raymond van Meenen.

Lees verder op Feyenoord.nl

 

Laat een antwoord achter