Mijlpaal voor Oliveo-speler Tim van Rheenen

1

Voor Tim van Rheenen van de tweedeklasser Oliveo was het afgelopen zondag een bijzondere dag. Voorafgaand aan het thuisduel tegen Antibarbari, werd hij door de club gehuldigd vanwege zijn 350ste wedstrijd in de hoofdmacht.

Tim van Rheenen is als F-speler lid geworden van Oliveo. Al snel werd zijn talent ontdekt en speelde hij altijd een leeftijdscategorie hoger dan zijn leeftijdsgenoten. Hij was net zestien jaar, toen hij onder trainer Peter van Velzen mocht debuteren in het eerste elftal.

Feyenoord

In het begin van de 21ste eeuw behaalde Oliveo vier promoties die hij allemaal meemaakte. Na jaren actief te zijn geweest op sportpark De Groene Wijdte in Pijnacker, is Van Rheenen gaan spelen voor de amateurs van Feyenoord. Feyenoord ging op dat moment op zaterdag spelen en moest hij dus met zijn team onderaan in de vierde klasse beginnen. Hij maakte de opmars tot en met de eerste klasse mee. Na nog een jaartje bij TOGB te hebben gespeeld, is Van Rheenen echter al weer terug bij de club waar het voor hem allemaal begon, met nu als resultaat zijn 350ste duel in de hoofdmacht.

Bron: Haaglandenvoetbal.nl

1 REACTIE