Mels van Driel langer bij ASWH

1

De technische commissie van ASWH heeft opnieuw positief nieuws te melden over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2019/20. Ook de meest geroutineerde speler van de huidige selectie plakt er namelijk een jaar aan vast. Uiteraard hebben we het dan over Mels van Driel, die na de zomer aan zijn negende jaargang op sportpark Schildman zal beginnen.

De 36-jarige middenvelder is de langst dienende speler in de huidige selectie. Sinds zijn komst van RBC Roosendaal in de zomer van 2011 kwam Van Driel tot 271 officiële wedstrijden in het shirt van ASWH.

De ook in de defensie inzetbare linkspoot werd in die periode twee keer uitgeroepen tot speler van het jaar en won bovendien de nodige prijzen met de club. De technische commissie is dan ook verheugd dat de nog altijd topfitte Van Driel behouden blijft voor de club. Zij zijn van mening dat hij met zijn ervaring, waaronder ruim tien jaar in het betaalde voetbal, ook een positieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van de jonge spelers in de selectie.

1 reactie
  1. Stefan Bosdijk zegt

    Patrick Polak

Laat een antwoord achter