Meeuwenplaat pakt gelukkige zege bij Antibarbari

4

Een slechte wedstrijd met de beste kansen voor Meeuwenplaat maar de meeste kansen voor Antibarbari.

Dat het slechts 1-2 was in plaats van 8-8 is geen understatement. De hele wedstrijd was Antibarbari technisch beter, had steeds de afvallende bal en wonnen zij vrijwel ieder duel. De gevaarlijkste uitvallen waren voor de snelle Meeuwen maar de beide topscorers Mitchel Ott en Yoeri Rombouts kunnen al een tijdje het net niet meer laten bollen en staan droog. Meeuwenplaat had geluk dat Steven Cijntje wél in een goede vorm steekt en iedere aanval van Antibarbari onschadelijk maakte door steeds weer goed in te grijpen. Wel waren de Hoogvlieters door de snelheid van Mitchel en Gregory Ott regelmatig gevaarlijk maar het lukte Yoeri Rombouts maar niet de uitvallen af te ronden.

In de 20ste minuut ging Gregory Ott er alleen vandoor en scoorde beheerst en was de ruststand 0-1 bereikt. In de tweede helft hetzelfde spelbeeld met veel kansen over en weer en één van de snelle aanvallen werd voorgezet door Mitchel Ott en kon een verdediger niets anders doen dan in eigen doel te schieten en had Meeuwenplaat een veilige 0-2 voorsprong ware het niet dat Antibarbari niet veel later de aansluitingstreffer kon produceren en was de 1-2 stand een stand die veel spanning gaf voor beide doelen. Eén van de vele vrije schoppen van Antibarbari werd ingekopt maar de grensrechter en de scheidsrechter hadden terecht buitenspel geconstateerd en haalde Meeuwenplaat een zeer gelukkige overwinning.

Het beste is er af bij Meeuwenplaat maar de vijfde plaats is een positie die dik verdient is na een lange en goede competitie waarin de zondag voetbalclubs laten zien dat er toekomst voor de zondag er wel degelijk is. Nog twee thuiswedstrijden op 12 mei tegen Xerxes/DZB en 26 mei tegen SVV en daartussen nog een uitwedstrijd bij Concordia SVD en is een zwaar seizoen gespeeld.

4 Comments
  1. Winni Kiksen zegt

    Het was mooi weer, dat vergoede veel!

  2. Marc Andriessen zegt

    Meeuwenplaat uiteraard gefeliciteerd met de overwinning, maar haal dat terecht buitenspel geconstateerd maar weg uit jullie verslag, want zelfs jullie eigen supporters moesten erom lachen dat de scheidsrechter dit signaal overnam

  3. Wesley van Gils zegt

    Waar maak je je druk om gozer..en die 3x van jullie grensrechter?..dat blijf je houden op ons niveau met clubgrensrechters..

  4. Michael Medina zegt

Laat een antwoord achter