Lorenzo Braaf (Smitshoek) naar ASWH

1

De selectie van ASWH voor het seizoen 2019/20 krijgt steeds meer vorm. De technische commissie is er opnieuw in geslaagd om een versterking van buitenaf aan te trekken.

Trainer Rogier Veenstra kan volgend seizoen namelijk een beroep doen op Lorenzo Braaf. De twintigjarige Braaf komt over van zaterdaghoofdklasser Smitshoek. Eerder droeg hij de shirts van Feyenoord, ADO Den Haag en FC Dordrecht.

ASWH krijgt door zijn komst de beschikking over een multifunctionele speler. Braaf kan namelijk de hele rechterkant bestrijken en is tevens op meerdere posities op het middenveld inzetbaar. De TC is verheugd dat deze jonge, talentvolle regiospeler de keuze heeft gemaakt om zich bij ASWH verder te ontwikkelen.

1 reactie
  1. Leon de Groot zegt

    Wat moet je ook met van die club hoppers die ieder jaar ergens anders willen spelen.

Laat een antwoord achter