Leen’s voetbalweersverwachting: Koud weekend

0

Er waren vandaag zonnige perioden met wolkenvelden. Er stond een koude wind en het werd maar 10 graden.

Komende avond en nacht zijn er flinke opklaringen. Bij weinig wind koelt het af tot rond het vriespunt met grote kans op pittige vorst aan de grond.

Morgen zijn er wolkenvelden en zonnige perioden. Het blijft op de meeste plaatsen droog. De matige wind waait uit het noordoosten. Met 8 graden maximaal is het een koude aprildag.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er opklaringen en het wordt opnieuw koud. De minimum temperatuur schommelt rond het vriespunt en aan de grond kan het opnieuw enkele graden vriezen.

Zondag zijn er zonnige perioden, die worden afgewisseld met wolkenvelden. Het blijft droog. De matige wind komt uit het noordoosten. Het wordt in de middag iets minder koud met maximaal 10 graden.

In de nacht van zondag op maandag koelt het af naar 3 graden. Het blijft droog bij een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen.

Maandag en dinsdag minder koud met flinke zonnige perioden. Maandag wordt het 14, dinsdag bij veel zon 15 à 16 graden. De wind is matig van kracht en waait uit een oostelijke tot noordoostelijke richting.

Zaterdag: 100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras. 

Zondag:  100% kans op doorgaan van de wedstrijden van het 1e elftal op gras.   

Meer informatie over het weer kunt u vinden op   www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Laat een antwoord achter