Kampioenswedstrijd eerste divisie afgelast

9

De kampioenswedstrijd van FC Twente zal niet doorgaan. De autoriteiten in en rondom Amsterdam verwachten zoveel supporters en wanordelijkheden dat is besloten het duel af te gelasten.

De wedstrijd zou gespeeld worden op Sportpark De Toekomst en daar konden maar 150 supporters van FC Twente bij aanwezig zijn. De verwachting was dat er duizenden supporters richting Amsterdam zouden komen.

“Op basis van politie-informatie houden de burgemeesters Langenacker (Ouder-Amstel) en Halsema (Amsterdam) rekening met ernstige wanordelijkheden en verstoringen van de openbare orde als de wedstrijd doorgaat”, zo staat in een verklaring van beide gemeenten.

9 REACTIES

  1. Allemaal tekort dag om dat qua veiligheid te regelen. Wel goed dit, zou toch te gek voor woorden zijn als hier maar 180 Twente-fans bij zouden kunnen zijn.