Jong Excelsior walst over FC Eindhoven heen

0

Mikael Anderson en Elias Mar Omarsson waren vanavond allebei twee keer trefzeker in de thuiswedstrijd van Excelsior 2 tegen FC Eindhoven 2. De Rotterdammers wonnen het duel in het Van Donge & De Roo Stadion met 6-0.

Openingstreffer

Na na drie minuten was Omarsson dichtbij de openingstreffer, maar zijn kopbal ging nog over het doel. Vijf minuten later was zijn landgenoot Anderson wel trefzeker, 1-0. De 2-0 was wel van de IJslandse spits. Hij scoorde na een schitterende solo en 2-0 was tevens de ruststand.

Slotakkoord

In het begin van de tweede helft ging het ineens snel. Na een schitterende actie maakte Anderson eerst 3-0 en vervolgens tikte Omarsson een scherpe voorzet binnen. In de 55e minuut rondde Dennis Eckert vervolgens een prachtige actie van Anderson af en was het 5-0. Het slotakkoord was voor Jaap Fischer, die de eindstand op 6-0 bepaalde.

Laat een antwoord achter