Jean Paul Kers (GHVV’13): ‘Het gevoel in een groot gedeelte van mijn gezicht zal niet terugkomen’

1

Jean Paul Kers had zich dit seizoen bij GHVV’13 anders voorgesteld. Na een ‘rampzalig’ vorig seizoen wilde de verdediger de draad dit seizoen oppakken. Dit liep mede door werk echter anders. ”Helaas is mijn bijdrage dit seizoen zeer beperkt gebleven. Vanwege mijn werk kon ik met name de eerste seizoenshelft bijna niet meer trainen en daarbij staat er ook gewoon een sterke groep.”

Vorig seizoen zal als een zwarte bladzijde uit zijn leven worden gezien. De 27-jarige verdediger, toen actief voor Abbenbroek, raakte betrokken bij een vervelend voorval tijdens trainingskamp waarbij hij werd mishandeld. Kers werd diverse keren geopereerd en zal zijn leven lang last houden van de mishandeling. ”Helaas heb ik hier nog wel dagelijks last van ja. Onder andere het gevoel in een groot gedeelte van mijn gezicht zal niet terugkomen. Binnenkort zal volgens planning de rechtszaak plaatsvinden, dus ik ben benieuwd wat hier uit zal komen.”

Alleen daardoor kan je dit zijn seizoen niet vervelend noemen. Kers vond het plezier terug al is dat in het tweede elftal. ”We spelen nu voor het kampioenschap. Het is voor GHVV als club erg belangrijk dat het 2e elftal promoveert naar de 2e klasse, er spelen een hoop jonge talentvolle jongens in die wel wat ervaring kunnen gebruiken. Op deze manier kan ik toch nog mijn bijdrage leveren binnen de selectie.”

Voor komend seizoen twijfelt de oud-verdediger van Zuidland en OVV nog. Het wordt een keus tussen vrienden. ”Ik ben er nog niet uit. Hoewel mijn werk nu wel wat rustiger is neem ik dit wel mee. Abbenbroek was vorig jaar erg leuk en daar spelen nog steeds een aantal vrienden, maar ook bij GHVV is dat het geval. Gelukkig is het seizoen nog niet voorbij.”

1 reactie
  1. SportopVoornePutten zegt

    #triest

Laat een antwoord achter