IJ.V.V. De Zwervers op zoek naar trainer tweede elftal seizoen 2019/2020

3

IJ.V.V. De Zwervers is voor het seizoen 2019/2020 op zoek naar een trainer voor het 2e elftal. IJ.V.V. De Zwervers is voor Rotterdamse begrippen een grote vereniging met een van oorsprong groot en familiair verenigingsleven. Volgend seizoen vieren we ons 100-jarig jubileum en start de bouw van ons nieuwe complex/gebouw.

De seniorenselectie van IJ.V.V. De Zwervers bestaat momenteel uit twee elftallen (1e speelt 3e klasse en het 2e speelt reserve 2e klasse). Het merendeel van de selectie bestaat uit zelf opgeleide voetballers. Momenteel speelt onze JO19-1 in de 1e klasse en onze JO17-1 in de hoofdklasse. De komende jaren bestaat er dus de mogelijkheid om eigen jeugd in te passen in de selectie. Dit sluit goed aan op één van de geformuleerde doelstellingen in ons beleidsplan.

In het profiel voor de nieuwe trainer zijn onder meer de volgende punten opgenomen:

Beschikt minimaal over het diploma UEFA C.

-Is gewend aan het werken met jeugdige spelers.

-Is gewend aan het werken met een spelersgroep met een stadse mentaliteit.

-Is gewend aan het werken bij clubs waar aan spelers geen individuele vergoedingen worden verstrekt.

-Onderschrijft het beleidsplan en technisch beleidsplan, dat houdt onder meer in dat de standaardformatie 1-4-3-3 is.

Geïnteresseerde trainers kunnen contact opnemen met Bestuurslid Voetbalzaken Albert Elzinga a.elzinga34@upcmail.nl. Een motivatie met curriculum vitea kan naar bovenstaand e-mailadres verzonden worden.

3 Comments
  1. Andrew Van der Zwaan zegt

    Ramon Orgers

  2. Ben de Bus zegt

    Jack slobbe

  3. Jelmer Verwater zegt

    Jody mooie uitdaging broer! Ron mee als assistent

Laat een antwoord achter