Hillegersberg ook Meeuwenplaat de baas

0

In een sportieve wedstrijd had Hillegersberg voor het grootste deel van de wedstrijd het beste van het spel.

Vooral de eerste helft was Hillegersberg oppermachtig en alhoewel Meeuwenplaat twee goede kansen kreeg hadden de Rotterdammers vaak kunnen scoren door de Meeuwenplaat verdediging met grote regelmaat aan flarden te spelen. Dat de rust met 0-3 kwam was te danken aan de goed keepende Meeuwenplaat goalie Stephen Cijntje.

Na rust aanvankelijk hetzelfde spelbeeld en Hillegersberg liep heel snel uit naar 0-5 en een debacle dreigde voor de Hoogvlieters. Toch wisten de Meeuwen zich onder de druk uit te worstelen en een compliment voor de wijze waarop zij bleven werken voor een doelpunt. Deze kwam in de 60ste minuut toen Youri Rombouts aan Mitchell Ott de gelegenheid gaf de trekker over te halen. Even later weer een Hoogvliets doelpunt toen Mitchell Ott aflegde aan Arthur Movjesjan die beheerst scoorde.

Toen Gregory Ott in de 82ste minuut ook nog 3-5 in de uiterste hoek knalde kwam er weer hoop in de Hoogvlietse gelederen en toen Mitchell Ott alleen op de keeper af kon gaan leek het nog heel spannend te worden maar de grensrechter van Hillegersberg vlagde en de scheidsrechter volgde helaas zijn advies. De 4-5 was de Meeuwenplaters niet gegund en alhoewel de uitstekende Hillegersberg ploeg goed voetbalde lieten zij de teugels te ver vieren echter konden de Meeuwenplaters daar geen gebruik meer van maken alhoewel de overwinning van de ploeg met veel technisch begaafde spelers verdiend was.

Nog vier wedstrijden te gaan en Meeuwenplaat krijgt nog twee thuiswedstrijden en wel op 12 mei tegen Xerxes/DZB en 26 mei tegen SVV beide wedstrijden om 14.00 uur. De Meeuwenplaat spelers kunnen deze wedstrijden ontspannen spelen. Zij hebben een prima competitie gespeeld en geen moment is de nieuwe tweede klasser in degradatiegevaar geweest, sterker nog er is lang meegespeeld om de derde/vierde plaats met recht op promotie wedstrijden maar die kansen zijn gekeerd door het puntenverlies van de laatste wedstrijden.

Laat een antwoord achter