Henri van Zeist tekent bij CVV Zwervers

2

CVV Zwervers is verheugd om te kunnen melden dat zijn voor het nieuwe seizoen de staf rond het 2e elftal (B-selectie) bijna rond is. Als hoofdtrainer van deze selectie is Henri van Zeist aangesteld als hoofdtrainer en hebben we in de persoon van Miriam Padmos een nieuwe verzorgster.

De 44 jarige Henri loopt al wat jaren mee in de voetballerij. De afgelopen 8 jaar heeft hij gewerkt als hoofdtrainer van het 1e elftal van WCR zo. En daarvoor bij verschillende vooraanstaande verenigingen.

Miriam Padmos heeft de afgelopen 6 jaar gewerkt bij WCR zo 1. Wij zijn nog op zoek naar een assistent trainer bij het 2e elftal zodat de gehele staf dan compleet is.

2 Comments
  1. Han Steenbeek zegt

    Henri veel succes.

  2. Jacques van Schooneveld zegt

    Cvv Zwervers en Henri gefeliciteerd!

Laat een antwoord achter