GHVV’13 hard onderuit tegen Kampioen Binnenmaas.

0

In de uitwedstrijd had GHVV het betere van het spel en was Binnenmaas blij dat ze toen de 3 punten binnen sleepte.

De return aan de Toldijk stond in het teken van het aanstaande kampioenschap van Binnenmaas. 

Onder ( zeer) warme omstandigheden kwamen beide ploegen het veld op onder toeziend oog van ruim 300 toeschouwers. 

De wedstrijd was al zeer snel beslist want Binnenmaas kwam goed uit de startblokken en GHVV’13 was nog niet aan de wedstrijd begonnen of het scorebord moest al na 1 minuut in actie komen om de 0 – 1 er op te zetten. 

De gehele 1e helft was een prooi voor Binnenmaas die met veel arbeid de ploeg van John Stougje het voetballen bemoeilijkte. Het verbaasde niemand dat de score in de 22e en 24e minuut opgetild werd naar 0 – 3 en het was niet eens geflatteerd. De thuisploeg had in de 1e helft geen antwoord op het goede spel van Binnenmaas. 

In de 2e helft een iets fanatieker ploeg van GHVV’13 maar echte kansen werden er niet gecreëerd. Wel aan de andere kant …. in de 56e minuut voerde de a.s. kampioen de score verder op en maakte er 0 – 4 van. 

Hierna ging de storm een beetje liggen …Binnenmaas vond het wel prima en GHVV’13 was vandaag onmachtig om maar iets te ondernemen. 

De goals die tegen het einde van de wedstrijd werden gemaakt ( 83e en 86e minuut ) verhoogde alleen maar de feestvreugde van de bezoekers.

De uitstekend leidende scheidsrechter Frank van de Berg trok geen extra tijd bij en floot na 90 minuten af en kon Binnenmaas het verdiende kampioenschap gaan vieren en kon GHVV’13 de wonden likken.

Wij feliciteren dan ook Binnenmaas met het behalen van het kampioenschap. 

Nu even 14 dagen rust en dan de uitbeurt bij de Jonge Spartaan in Middelharnis. 

Laat een antwoord achter