GHVV’13 en Pernis gelijk

0

In Pernis stonden de elftallen van GHVV en Pernis tegen over elkaar en beide elftallen spelen in principe nergens meer om . Pernis is al met de gedachten bij de nacompetitie en GHVV sprokkelt nog wat puntjes bij om zeker te zijn van het 3e klasse schap.

De start van de wedstrijd was voor de thuisploeg zonder dat ze echt gevaarlijk werden maar langzaam nam GHVV de touwtjes in handen en drukte de thuisploeg naar achteren. Dit leidde tot 3 100% kansen die niet doeltreffend afgerond werden en dus stevende de wedstrijd naar een 0 – 0 bij de rust. 

Tegen de rust echter ( 43e minuut ) werd de bal al weer snel onderschept en de altijd hard werkende Brian van Dam trok de bal van rechts voor en daar stond Robin de Ridder die de bal met een simpele voetbeweging achter de doelman van Pernis schoot. Dus toch de 0 – 1 op het bord wat gezien het spelbeeld meer dan terecht was. 

Na de rust leek het of GHVV’13 er wel in geloofde  dat het wel goed zou komen maar Pernis voetbalde frank en vrij en gingen vol voor de gelijkmaker. IN minuut 63 lag deze dan ook achter Erwin van Trigt.

Na deze goal schrok GHVV toch weer wakker en golfde het spel op en neer maar doelpunten vielen er niet meer en na 90 minuten en een paar minuten extra floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.

Gezien de gehele wedstrijd was het gelijke spel voor beide de juiste verhouding. 

GHVV’13 heeft nu 10 punten voor op Botlek en kan zachtjes uit kijken naar het volgende seizoen voor nog een jaar 3e klasse.

Volgende week komt de koploper Binnenmaas naar Geervliet en die zouden wel eens de vlag in top kunnen hijsen maar dan hangt af van de wedstrijd Rozenburg – OVV die a.s. dinsdag gespeeld gat worden. Bij verlies van Rozenburg kan het zomaar gebeuren. 

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter