Fred Rutten per direct weg bij Anderlecht

5

De sportieve directie van RSC Anderlecht, vertegenwoordigd door Michael Verschueren en Frank Arnesen, en Fred Rutten hebben in onderling overleg beslist om hun samenwerking met onmiddellijke ingang stop te zetten.

Na drie dagen overleg tussen sportieve directie en coach heeft Fred Rutten beslist dat hij geen deel wil uitmaken van het sportieve plan van RSC Anderlecht volgend seizoen. Aangezien hij de sportieve staf alle kansen wil geven om de toekomst optimaal voor te bereiden, zijn beide partijen overeengekomen om de samenwerking per direct stop te zetten.

“De directie apprecieert het werk dat Fred heeft geleverd in moeilijke omstandigheden. Zijn fair play-houding ten opzichte van RSC Anderlecht laat ons toe het sportieve project van volgend seizoen in optimale omstandigheden voor te bereiden”, aldus technisch directeur Frank Arnesen. “We gaan in de beste verstandhouding en met wederzijds respect uit elkaar. We wensen Fred veel succes in zijn verdere carrière.”

De club wil nog het beste maken van de resterende wedstrijden in play-off 1. We rekenen daarvoor zowel op de ervaren spelers als onze jeugdspelers.

Overig Nieuws
5 Comments
 1. Jan Abels zegt

  Belgen zijn wereldkampioenen in ontslag gevers van trainers.

 2. Hans Roos zegt

  Das snel

 3. Elly Faasse zegt

  Vind het niet zo gek,bij Feyenoord was het toch ook niks

 4. Ron van Neck zegt

  Dit was te verwachten; de grande dame van het Belgisch voetbal slechts op de 5e plek in de kampioenspoule.

 5. Mijndert Schrik zegt

  Heeft hij dat zelf niet genomen?

Laat een antwoord achter