Feyenoord: ‘Van Persie fit, Haps niet beschikbaar’

2

Robin van Persie is voldoende hersteld van zijn blessure. De aanvoerder van Feyenoord miste de duels met Heerenveen en VVV Venlo, maar zal zaterdag tegen Heracles Almelo bij de selectie zitten. ”Hij heeft gisteren en vandaag mee kunnen trainen, hij is klachtenvrij. Dus hij is erbij”, aldus trainer Giovanni van Bronckhorst.

De aanwezigheid van Van Persie betekent niet direct dat Nicolai Jørgensen niet zal spelen, zo zei Van Bronckhorst op de wekelijkse persconferentie. ”Het is een optie om Jørgensen en Van Persie samen op te stellen. Dat is altijd een optie voor mij.”

Feyenoord kan nog geen beroep doen op de geblesseerde Ridgeciano Haps. ”Hij heeft nog wat zwelling in zijn knie. Hij is tegen Heracles niet inzetbaar en in de komende wedstrijden ook niet. Voor Haps persoonlijk jammer dat hij niet een constante reeks kan maken. Voor mij als trainer en voor de club ook.”

Ook Jeremiah St. Juste is er wegens een blessure niet bij. Dylan Vente is wegens zijn rode kaart bij Jong Feyenoord geschorst. Feyenoord – Heracles Almelo begint zaterdagavond om 20:45 uur in De Kuip en is uiteraard live te volgen bij Radio Rijnmond.

2 Comments
  1. Mitchel de Groot zegt

    Van perise, is dat een nieuwe spits?

  2. Jan Wollaars zegt

    Schrijffoutje jongens

Laat een antwoord achter