Feyenoord steviger op derde plaats

9

Feyenoord heeft de voorsprong op AZ zaterdagavond uit weten te breiden. De Rotterdammers wonnen in De Kuip met 2-1 van Heracles en hebben daardoor vier punten voorsprong op de nummer 4 AZ.

Steven Berghuis zette Feyenoord voor rust op voorsprong in De Kuip. Vlak na rust wist Heracles op gelijke hoogte te komen. Na een rode kaart van Nicolai Jorgensen gaf Feyenoord niet op en bracht het Robin van Persie. 

Steven Berghuis kroonde zich vijf minuten voor tijd tot matchwinnaar. De vleugelaanvaller wist vanaf de strafschopstip de 2-1 te maken.

9 Comments
 1. Eppie Poots zegt

  Clasie niet meer opstellen. Wat een figuur joh. Wisselen om te winnen en dan zo’n reactie bah

 2. Dien Van Bodegom Westphal zegt

  Gelukkig

 3. Han Steenbeek zegt

  Goed gevoetbald ook…

 4. Martin Collens zegt

  Is kennelijk gaan dagen dat die derde plek het waard is, heel veel waard is want dan bal je mee in Europa.
  Valt me niet licht om kritisch te wezen op me clubje, Feyenoorder in hart en nieren zeg. Vind vooral heel en heel erg dat er weer, alsof er geen lering wordt getrokken uit het verlee, ook in relatie tot anderen clubs dat er weer 1 man, te weten de technisch directeur geslachtofferd mot worden om het daar weer wat op de rit te krijgen. De insteek als zodanig althans in deze.
  Dan kan het gaan over instellingsmentaliteit dat er dit seizoen vaak ook niet was, maar dat kan je niet 1 man aanrekenen. Gewoon waanzin. In zo’n groep heb je te maken met een groepsproces. Win je de laatste 5 jaar prijzen, wordt landskampioen, dan zet je als trainer… bij gratie van dat groepsproces de boel kennelijk ook niet zo snel op scherp. De Feyenoorder tevree want je hebt weer een Beker.. dit seizoen dan even niet. Maar goed.
  Voor mij had Martin van Geel niet hoeven te vertrekken het zwaktebod ook van ene commissaris die diens eigen zetel net even wat belangrijker vind want streek dan de koppen bij elkaar. Commissaris, TD, trainer en scouts en topoverleg en hoe gaan we het aanpakken. gewoon 1 blok.
  Ben je Feyenoorder voor.

 5. Jan Abels zegt

  Niet om aan te zien deze wedstrijd larsen komt niet eens een lantaarnpaal voorbij en bij wisseld clasie raar al was hij ook niet geweldig

 6. Willem Groeneweg zegt

  Wederom dankzij de scheidsrechter

 7. Alwin Markus zegt

  Als Berghuis de trainer verrot mag schelden en voor straf een halve wedstrijd reserve moet zitten dan zal dit akkefietje wel met een sisser aflopen

 8. Nico Klaassen zegt

  Met dank aan de scheidsrechter en de var wat een thuisfluiter om daar een strafschop te geven.

 9. Ellen De Vroedt zegt

  Was er gisteren bij ik zou hem gewoon weer terug sturen …weg ermee

Laat een antwoord achter