Feyenoord start met beloftenelftal (vrouwen)

43
Foto: Mischa Keemink

Feyenoord start met ingang van het seizoen 2019-2020 met een beloftenteam voor vrouwen. De Vrouwen Beloften van Feyenoord gaan uitkomen in de beloftencompetitie van de KNVB, waarmee het totaal aantal teams in die competitie op acht komt.

‘Dat we aankomend seizoen kunnen starten met een Vrouwen Beloftenteam is geweldig en weer een mooie stap voor het vrouwenvoetbal binnen Feyenoord,’ zegt Manon Melis, coördinator meidenvoetbal bij Feyenoord.

‘We zijn twee seizoenen geleden gestart met Onder 13 en Onder 15 en hebben dit vorig jaar met Onder 17 al kunnen uitbreiden naar drie teams,’ vervolgt Melis. ‘Het is mooi dat we onze jeugdspeelsters nu weer een nieuw perspectief en een volgende stap kunnen bieden door te starten met de beloften.’

Drie teams

Er blijven komend seizoen drie teams actief: Onder 14, Onder 16 en het beloftenteam. De MO14 en MO16 spelen ook in de komende voetbaljaargang in een jongenscompetitie. Het beloftenteam gaat in de beloftencompetitie spelen onder licentie van Feyenoord Academy, maar zal net als de andere twee teams blijven vallen onder Feyenoords maatschappelijke afdeling.

43 REACTIES

  1. Feyenoord Feyenoord, Fenna komt eraan!!! 1908 geboren, kan niet anders dan spits van dames elftal Feyenoord, Diana Schepen-Kempenaar Zennipvrouwtje Jeanet Mi Schepen Cock Schepen Henk En Yvon van Doorn