Feyenoord-spits teleurgesteld: ‘Ze hadden beloofd dat ik mocht blijven’

29

Feyenoord heeft vandaag besloten diverse opties in contracten niet te lichten. Zo ook het contract van Feyenoord-spits Joël Zwarts.

Enkele weken geleden liet technisch directeur Martin van Geel de jonge aanvaller nog weten dat hij wel degelijk kon blijven. ”Ik ben erg teleurgesteld. Mij is beloofd dat ik mocht blijven en dat de optie gelicht zou worden. Dit kregen wij twee weken geleden te horen van Martin van Geel.”

De 19-jarige Swarts wordt momenteel verhuurd aan FC Dordrecht. Dat zijn toekomst niet in De Kuip ligt, ‘doet pijn’. “Natuurlijk had ik dolgraag voor mijn kans geknokt bij Feyenoord. Maar nu ben ik transfervrij en kan ik een nieuwe route uitstippelen. Ik ben teleurgesteld, maar niet uit het veld geslagen.”

29 REACTIES

  1. Dat heet nou ‘Doorselecteren’ Alleen het ALLERBESTE moet goed genoeg zijn! Spelers die het op hun 19e of 20e nog niet hebben laten zien, moet je gewoon afscheid van nemen! In de wereld van de Topsport is geen ruimte voor 2e of 3e garnituur!

    En voor de mensen die niet begrijpen dat Vente wel blijft en hij niet: Vente heeft nog een doorlopend contract en het contract van Zwarts loopt af!