Feyenoord-huurling wil blijven: ‘Ik wil voor de landstitel gaan’

81

Feyenoord-huurling Cuco Martina hoopt dat hij komend seizoen mag blijven bij Feyenoord. De Rotterdammers huren de verdediger dit seizoen van Everton.

Martina, die al van kinds af aan fan is van Feyenoord, heeft nog een doorlopend contract in Engeland. ”De resultaten vallen nu wat tegen maar ik geloof in betere tijden met Feyenoord. Ik zou het prachtig vinden als ik daar deel van uit mag maken.”

Het is nog niet bekend wat Feyenoord van plan is met Martina voor komend seizoen. Van Geel zei eerder dat hij wel een langer verblijf in zij achterhoofd had. Martina wil echter zeker blijven. ”Deze club kan en hoort volgend seizoen weer mee te doen om de landstitel.”

Voorlopig geniet Martina van elk moment in Rotterdam. “Ik denk nog geregeld: Ik ben gewoon ploeggenoot van Robin van Persie. Geweldig, man!”

81 REACTIES

  1. Aub niet zeg , totaal geen toegevoegde waarde , speelt paar tempo’s te laag om in de ere divisie te kunnen spelen , speelt nog meer balletjes breed dan v d beek en v d Heijden

  2. Alleen die uitspraak geeft al aan dat hij er niet veel van snapt. Volgend seizoen met Kerst alweer 15+ punten achter maar WEL met beter voetbal om te zien. Is ook wat waard