‘Excelsior mikt op Feyenoord-aanvaller’

1

Excelsior is geïnteresseerd in Feyenoord-aanvaller Joel Zwarts. Dat meldt Ferry de Haan in FC Rijnmond. De Rotterdammers kunnen de aanvaller transfervrij oppikken omdat Feyenoord afgelopen week zijn contract niet verlengden.

 “Ik denk dat hij kwaliteiten heeft die zouden passen in de Eredivisie”, zegt De Haan bij FC Rijnmond. “Of hij interessant is voor Excelsior? Hij heeft bij ons gezeten. Wij wilden hem een contract aanbieden, maar hij ging naar Feyenoord. Dat is drie jaar geleden. Ik denk dat hij kwaliteiten heeft die wij op dit moment niet hebben. Dat maakt het interessant.”

Zwarts is momenteel op huurbasis actief bij FC Dordrecht. Daar maakt de aanvaller een goede indruk.

1 reactie
  1. Henk Averesch zegt

    Ja kopen die jongen

Laat een antwoord achter