DVO’32 wint van Schoonhoven

0

Op deze waterkoude zaterdag moest de in een moeilijke fase verkerende ploeg van oefenmeester Ben Hoogwerf in zilverstad Schoonhoven het opnemen tegen de plaatselijke voetbalvereniging.

Welnu DVO’32 won met de kleinst mogelijke marge 0-1 , een doelpunt met de kop van Robin den Breems uit een vrije trap van Walter Zomervrucht. Een dik verdiende zege voor de Vlaardingers die op sportpark Het Hofland veruit de bovenliggende partij waren. DVO kreeg voor de thee nog via Floris Keizerwaard die alleen op de Schoonhovense keeper af kon maar nog net de voet werd dwarsgezet en Robin den Breems wiens inzet over de goal ging nadat de goalie een schot van Floris Keizerwaard niet kon vasthouden nog een paar uitgelezen kansen de score een wat veiligere marge te geven maar het vizier stond helaas niet op scherp.

In de 2e helft gingen de gasten vrolijk door met goed voetbal en Nick Rutten kopte snoeihard uit een corner net over de lat. Nico Huijer’s lob verdween net aan de verkeerde kant langs de Schoonhovense paal zodat gaandeweg het 2e bedrijf de 0-1 op het scorebord bleef staan. Echter Schoonhoven was niet bij machte het de Vlaardingers echt moeilijk te maken, op 1 moment in blessuretijd na toen een doorgeschoten bal nog door DVO goalie Ruben Verboon tot corner verwerkt moest worden. Maar al bij al een dik verdiende overwinning waarbij de ploeg weer alleszins acceptabel voetbal liet zien en ook knokkend als een team zijn mannetje stond en by the way ook de 3e plaats in de stand weer van Zwarte Pijl overnam.

Voorwaar een prima zaterdag dus. Dinsdag avond 20.00 uur de 1e poulewedstrijd voor het Vlaardings Voetbal Kampioenschap tegen dit seizoen een in de hoofdklasse prima presterend vv.Zwaluwen, DVO zal top moeten zijn om het de Holy bewoners zo lastig mogelijk te maken, komt dat zien dus gegroet en tot dinsdag.

Laat een antwoord achter