‘Dick Advocaat in beeld bij Schotland’

4

Voormalig Sparta-trainer Dick Advocaat is volgens het Algemeen Dagblad in beeld als bondscoach van Schotland.

Dit gerucht is mede de wereld ingebracht doordat de Schotse brigade, dat momenteel onder leiding staat van Alex McLeish, slecht gestart is aan de EK-kwalificatiereeks door een 3-0 zeperd tegen Kazachstan. Advocaat lijkt concurrentie te genieten van de Zweed Sven-Goran Eriksson en de Duitser Felix Magath.

Advocaat zou ook niet onwelwillend staan tegenover een nieuw buitenlands avontuur. De Hagenaar werkte eerder in Schotland voor Glasgow Rangers en in de regio voor Sparta Rotterdam. In 2016 was Advocaat ook tijdelijk technisch adviseurs van Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst.

Overig Nieuws
4 Comments
 1. Martin van Liere zegt

  Pensioen

 2. Andries Frederik zegt

  Hans Cook

 3. Martin van Liere zegt

  Pensioen

 4. Ruud Seegers zegt

  die schotten kunnen er helemaal niks van , kick en rush , voetbal uit de jaren 50 , ambitie nul , ping te over !!!

Laat een antwoord achter