CWO haalt een punt tegen SSS

2

Vooraf wist iedereen bij CWO dat deze wedstrijd van groot belang was om in de strijd tegen degradatie te voorkomen dat het op een nacompetitieplek terecht zou komen. CWO gaf in de eerste helft twee doelpunten weg op een manier waarvoor men zich in de onderste helft van de vierde klas nog zou schamen.

CWO begon met een instelling alsof het een oefenwedstrijd was tegen een dameselftal. Al na drie minuten blunderde de verdediging en was doelman Daniël van der Knijff kansloos 0-1. CWO probeerde zich wel enigszins te herstellen maar kon de kansen die het kreeg niet verzilveren. Toen in de 40e minuut de verdediging opnieuw blunderde leek de wedstrijd gespeeld 0-2.

In het begin van de tweede helft was CWO weer bij de les. In de 50e minuut ging Jimmy Onderdelinden goed door naar de achterlijn en gaf de bal voor het doel. Igor Markovic stond op de juiste plek en kon intikken 1-2. CWO ging voor de gelijkmaker en die kwam er ook. In de 58e minuut was het Igor Markovic die met een mooie pas Danny Koetsier op rechts vrijspeelde, die zag Colin Pleijsier vrij staan en die schoot de bal onhoudbaar in 2-2. CWO leek de wedstrijd naar zich toe te kunnen trekken maar het was SSS dat de beste kansen kreeg. Met een aantal fraaie reddingen zorgde keeper Daniël van der Knijff er voor dat CWO toch nog een punt overhield aan deze wedstrijd.

Zaterdag wacht de uitwedstrijd tegen titelkandidaat Nieuwenhoorn. Om daar een resultaat te halen zal CWO met een andere instelling moeten voetballen.

Klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd

Foto: Klaas Bloem

2 Comments
  1. Martin Pelkman zegt

    Ja hoorr het tweede doelpunt was buitspel van cwo en sss maak 2 zuiveren doelpunten en werden door vriend en vijand afgekeurd maar is niet zo gek hoor als je scheidsrechter staat te knuffelen met de supporters van vwo.

  2. Martin Pelkman zegt

    Een doelpunt was een halve meter over de lijn .

Laat een antwoord achter