Bestuur SVV: ‘Geen mogelijkheden om aan verwachtingen selectie te voldoen’

2

Zondag 14 april heeft SVV besloten de uitwedstrijd tussen SVV en Delft te annuleren omdat er geen elftal kon worden afgevaardigd.

Voorzitter Edwin Suttorp laat namens het bestuur van de Schiedammers weten wat de reden achter deze beslissing is: “In de afgelopen jaren is een beleid gevoerd, waarin is gekozen om de sportieve ambities bovenaan te plaatsen. Hierbij had de vereniging geen voldoende mogelijkheden om aan de verwachtingen van de selectie tegemoet te komen. Het huidige bestuur kan hier op korte termijn geen grote verbeteringen in beloven en wenst geen onverantwoorde risico’s te nemen. De hoofdtrainer heeft hierop gesteld geen vertrouwen te hebben in het continueren van het zondagvoetbal en dat de vereniging zich prestatief op de zaterdagselectie zou moeten richten voor komend seizoen. Gezien zijn verbintenis met HBSS voor de zaterdag, heeft het bestuur hierop duidelijkheid verlangd van de hoofdtrainer, ten aanzien van zijn intenties voor het in december nog verlengde contract met SVV. Een legitiem standpunt gezien de wederzijds hieraan verbonden verplichtingen. Dit standpunt van het bestuur heeft ertoe geleid dat de selectie heeft gemeend de trainer te steunen door te staken. Het bestuur gaat zich de komende dagen beraden op de ontstane impasse, gericht op het normaal uitspelen van het seizoen, maar waarbij het belang van de continuïteit van de vereniging boven alles gaat.”

2 Comments
  1. Gerrit Schinkel zegt

    Amateurvoetbal toch?

  2. Ben de Bus zegt

    Bestaat bijna niet meer .zelfs in de 4e klas kopen ze spelers en die kunnen amper der veters strikken

Laat een antwoord achter