Been: ‘Clasie vooral gehaald om publieke opinie stil te houden’

28

Mario Been heeft in het programma Rondo van Ziggo Sport uitgehaald naar de leiding van Feyenoord. De voormalige speler en trainer van Feyenoord stelt dat Jordy Clasie, mede door blessures zijn oude niveau niet meer haalt.

”Clasie is gehaald om de publieke opinie stil te houden. Feyenoord deed niet al teveel aankopen. Ze haalden hem omdat hij het bij Feyenoord fantastisch heeft gedaan, maar het is niet meer de Clasie van drie á vier jaar geleden. Hij had ook een paar blessures. Dan gaat het hard,” vertelt Been bij Rondo van Ziggo Sport.

Jordy Clasie is momenteel gehuurd van Southampton. Zoals het er nu voor staat zal Clasie komend seizoen weer in Engeland actief zijn.

28 REACTIES

 1. Been hou je bek zie eerst is als je weer een club kunt trainen hoeven we ons ook niet meer 3 keer in de week aan dat stomme gelul van jou ergeren altijd na trappen naar fey

 2. Wat een droeftoeter. Been is toch die man die indertijd in Eindhoven in de 2e helft zijn ploeg massaal liet aanvallen tegen een veel beter PSV. Het werd toen een historische nederlaag van 10-0, ben d’r een week ziek van geweest, wat een schande toen!

 3. Dan zwicht… of buig je toch voor druk van buiten zoals het zo mooi heet of ben ik nou gek.
  Is van Feyenoord van alles te stellen, van wedstrijdmentaliteit tot instelling want tegen Ajax en PSV is gebleken wat er in zit aan mogelijkheden. Omdat je behoudens dit seizoen elke keer weer een prijs pakt wordt binnen zo’n groepsproces de focus op de Beker gelegd, en vond de trainer het kennelijk niet écht nodig om de guys wat straffer aan te pakken.
  Dat zal vast allemaal meegewogen zijn door de klaagbakken die het zo nodig vonden dan wel vinden dat de technisch directeur en diens netwerk, en de toffe trainer dienen te vertrekken.
  Een slappe commissaris, net als bij dat Twente in relatie tot Verbeek die dan vind dan diens zetel belangrijker is dan de positie van een technisch directeur of trainer… door druk van buitenaf..
  Gelukkig nu Jaap Stam in het nieuwe seizoen. Wat no nonse, gewoon lekker ballen en niet zeiken of ingewikkeld doen en de schema’s, en raakt ook niet in de war van wat druk van buiten.
  Nu nog een sterke man als commissaris in plaats van die flapdrol die er nu zit en een TD die ook niet gek te krijgen is en we kunnen weer gaan bouwen.