ASWH en DVS ’33 Ermelo houden elkaar in evenwicht

0

De thuiswedstrijd tegen DVS ’33 Ermelo eindigde vanmiddag onbeslist. ASWH en de nummer drie van de ranglijst hielden elkaar in evenwicht (1-1).

Na afloop was menigeen het er wel over eens dat een punt het maximaal haalbare was voor de ploeg van trainer Cesco Agterberg. In een wedstrijd waarin doelrijpe kansen schaars waren, nam ASWH via de eerste goede aanval de leiding door aanvoerder Jesper van den Bosch. Halverwege de eerste helft kwamen de bezoekers uit een hoekschop langszij. Ook in de tweede helft speelde het duel zich grotendeels op het middenveld af en was er weinig actie voor beide doelen.

De gasten oogden na rust wel sterker, zodat ASWH besloot om het lonkende punt te koesteren. In de extra tijd counterden de Ambachters bijna nog naar de volle buit, maar dat zou te veel van het goede zijn geweest. Door het gelijkspel blijft ASWH negende, terwijl de ploeg nog altijd bovenin meedraait in de derde periode.

ASWH – DVS ’33 Ermelo 1-1 (1-1). 7. 1-0 Jesper van den Bosch 23. 1-1 Frank van der Burg

Scheidsrechter: Erik ter Brake

ASWH: Stefan Kok; David Almeida, Stanley Husen, Peter Verhoeve, Yassine Belghar; Jesper van den Bosch, Gilmaro van de Werp, Mels van Driel (81. Nick Slotboom), Fabian Korporaal; Ismail Yildirim (81. Lester Pires), Bilal El Amrani

DVS ’33 Ermelo: Paul Eppink; Mark Bouwman (90+1. Haico Epe), Jorran van Santen, Dennis Hollart; Frank van der Burg, Lars Dekker, Soufian Moro (68. Daniël van Warven), Coen Vloedgraven, Christiaan van Hussen; Benjamin Roemeon (80. Berry Powel), Olivier Pilon

Laat een antwoord achter