ADV: SportChain Cup Rotterdam U15 2019 bij Excelsior

1

Pasen staat voor 24 voetbalteams onder 15 van over de hele wereld in het teken van de SportChain Cup Rotterdam U15 2019. In samenwerking met SBV Excelsior organiseren SportChain en AcademyTrips een van de beste U15 voetbaltoernooien wereldwijd. Op zaterdag 20 en zondag 21 april spelen de poules en op maandag 22 april vinden de finales plaats.

SportChain Cup

Tijdens de SportChain Cup Rotterdam U15 2019, voorheen Rotterdam Football Cup, krijgen jonge voetballers de kans om zich te ontwikkelen. Door het spelen tegen teams uit andere landen maken zij kennis met andere voetbalkunsten en culturen.
Deelnemende clubs

De 24 teams zijn van de volgende clubs: Excelsior Rotterdam, SK Slavia Praha, TSG 1899 Hoffenheim, Club Brugge KV, Atlético Madrid, Crossfire Premier, Ilves FC, Sparta Rotterdam, Hajduk Split, AaB Fodbold, Brondby IF, Vancouver Whitecaps, Irish FA, FC Helsingor, FC Tatran Presov, IFK Norrköping, Tottenham Hotspur, Excellence Soccer Academy, Orlando Pirates, AZ Alkmaar, RB Leipzig, SK Brann, PVF en Kapylan Pallo.

Over het toernooi

SportChain en AcademyTrips organiseren het gehele toernooi. Het vindt plaats bij het Van Donge & De Roo Stadion, de thuisbasis van Excelsior Rotterdam, en de velden van het jeugdcomplex. Op zaterdag 20 en zondag 21 april spelen de teams wedstrijden in poules. Op maandag 22 april vinden de semi-finals en finales plaats. Kijk voor wedstrijdschema’s, informatie over de teams en vorige edities op www.rotterdamfootballcup.com/teams-u15-2019. 

1 reactie
  1. Ben de Bus zegt

    Top tournooi zeker de moeite waard.

Laat een antwoord achter