Aanklager wil Nicolai Jørgensen twee duels schorsen

4

De aanklager van de KNVB heeft Nicolai Jørgensen een schikkingsvoorstel gedaan van drie wedstrijden schorsing waarvan één voorwaardelijk, vanwege zijn rode kaart tijdens Feyenoord – Heracles Almelo afgelopen zaterdag. Feyenoord en de aanvaller hebben de KNVB laten weten het schikkingsvoorstel van de aanklager te accepteren.

Door de schorsing is Jørgensen aankomende zaterdag niet inzetbaar in de thuiswedstrijd tegen AZ. Ook mist hij de daaropvolgende midweekse ontmoeting met NAC Breda (uit, woensdag 24 april).

Jørgensen heeft van de club ook nog een boete opgelegd gekregen. Dat laatste geldt ook voor Jordy Clasie, vanwege het op een verkeerde manier uiten van zijn frustratie bij een wissel in de gewonnen thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

4 Comments
 1. Fred Rozenberg zegt

  Ja ! Hij raakte hem. Maar het voorgaande was ook niet kies. Provoceren moeten ze ook maar eens bestraffen. Ik ben benieuwd of dit natrappen van Nicolai een maatstaf is voor de toekomstige natrappers ?? Aanstellers ook eens gaan aanpakken.

 2. Paul Wijnbergen zegt

  Ik denk dat ze met de strafmaat rekening hebben gehouden met het provoceren, 2 wedstrijden is niet veel voor natrappen.

 3. Wim van Lindenberg zegt

  BAGGER

 4. Jelle Scheurwater zegt

  Minimaal de rest van het seizoen achtelijke debiel, dit is Feyenoord onwaardig hard aanpakken en die Clasie ook.

Laat een antwoord achter