Wouter Bonke (Huizen) naar FC Perkouw

0

Een opmerkelijke overstap bij FC Perkouw. Volgend seizoen komt Wouter Bonke de gelederen versterken. Na 207 officiële duels voor GVVV op het allerhoogste amateurniveau en 1 seizoen hoofdklasse met Huizen, gaat de 34 jarige Utrechtenaar aan zijn laatste kunstje beginnen.

“Ik kan me voorstellen dat dit als een opmerkelijke stap wordt gezien, maar mijn vrienden Eelco van Viersen en Maarten Adriaanse lopen mij al jaren warm te maken voor deze overstap. Het lijkt mij erg leuk om in de nadagen van mijn carrière met hen samen te spelen. Ook de enorm positieve en leuke verhalen over de dorpsclub spreken mij heel erg aan. Het fanatieke zal ik toch altijd houden. Ik hoop met mijn ervaring ook ondersteunend te kunnen zijn aan de jongere spelers binnen de selectie,” aldus een enthousiaste Bonke.

Bonke neemt een schat aan ervaring mee naar Berkenwoude. Met wedstrijden in de topklasse en in de tweede divisie in de benen is hij een aanwinst voor elke club in de derde klasse.