VV Naaldwijk zoekt hoofdtrainer/coach JO19 en pupillentrainers

0

VV Naaldwijk is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een gediplomeerde hoofdtrainer (UEFA C / TC3) voor de JO19 (met 2 teams), die tevens coach is van de JO19-1.

VV Naaldwijk timmert goed aan de weg met de jeugdafdeling. Sportiviteit en betrokkenheid staan hoog in het vaandel, maar het voornaamste doel is het opleiden van onze jeugd. De opleiding van de JO19-1 heeft als doel om de spelers klaar te maken voor de selectie en ons eerste elftal. De spelersgroep bevat veel talent en heeft de potentie om door te stromen naar het eerste elftal. Samenwerking tussen de trainer van de JO19 en de hoofdtrainer is vanzelfsprekend. Wij vragen:

1.     UEFA C / TC3

2.     Goede communicatieve vaardigheden en een team player

3.     Pro-actieve houding om de opleiding te verbeteren

4.     Bekend zijn met de Westlandse mentaliteit is een pré

VV Naaldwijk biedt naast een vergoeding een fijn team om in te werken, schitterende faciliteiten en gewenst een opleidingsprogramma met begeleiding.

Bij interesse neem contact op met bestuurslid voetbalzaken Jelle van Waveren via voetbal@vvnaaldwijk.nl (bij voorkeur via email) of 06-50525336.

VV Naaldwijk zoekt trainers voor de pupillen

VV Naaldwijk is voor het nieuwe seizoen op zoek naar trainers voor de pupillen in diverse leeftijdscategorieën.

VV Naaldwijk timmert goed aan de weg met de jeugdafdeling. VV Naaldwijk gaat verder dan alleen het spelletje op het veld. In de onderbouw is gestart met een beleid waar Plezier, Respect, Ontwikkeling en Winnen centraal staan in de opleiding. VV Naaldwijk wil iedereen een opleiding geven en niet alleen de grootste talenten. Om dit te faciliteren zijn op zoek naar trainers met veel of weinig ervaring en naar mensen die graag trainer willen worden. VV Naaldwijk geloofd erin dat je moet investeren in je trainers en faciliteert in de opleidingen voor trainers, maar nog belangrijker in de begeleiding van deze trainers. Opleidingen kunnen extern plaatsvinden, zoals bij de KNVB, maar worden ook intern verstrekt. Als trainer van VV Naaldwijk maak je onderdeel uit van een leuk en kundig team, zijn de faciliteiten zeer goed en kom je in een warm bad terecht.

Ben je bekend met de Westlandse mentaliteit, krijg je energie van het idee of ben je op zoek naar een nieuwe vereniging neem dan contact op met Jelle van Waveren via voetbal@vvnaaldwijk.nl of stuur een appje naar 06-50525336

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter