Van Geel: ‘We hebben afgelopen winter een bod van 12 miljoen geweigerd’

76
Foto: Mischa Keemink, VKSportphoto.com

Martin van Geel heeft afgelopen winter een bod van twaalf miljoen geweigerd voor Jerry St. Juste. Dit zegt hij bij het voetbalprogramma de Tafel van Kees. Van Geel zegt niet om welke club het gaat maar de verdediger stond in de belangstelling van Zenit.

76 REACTIES

  1. Slecht beleid van de technisch directeur , strik er omheen gedaan en hem op de fiets weggebracht.
    Dus geloof ik van Geel totaal niet.
    12 miljoen !!!!!!!!!!!!!!!!!????????????

  2. Dan ben je toch een pannenkoek! 12 miljoen voor St. Juste en 17 voor Jørgensen laten we zo even lopen. En het is nog maar de vraag of die spelers dat ooit weer waard worden.

  3. er wordt nooit over bedragen gesproken, en nu ineens zou de TD vertellen dat er een bod van 12 miljoen is geweigerd, zeer ongeloofwaardig, 1 omdat men dit nooit naar buiten brengt, 2 deze speler dusdanig veel verdedigingsfouten nog maakt, dat niemand er meer dan 5 voor gaat betalen en 3 hij heeft nog helemaal niets laten zien, behalve dat hij blessure gevoelig is. Mocht het verhaal echt zijn, na het echec van Jorgensen, dan moet de complete leiding onder curatele komen en zsm vervangen worden

  4. een bod op Jorgensen van 17 miljoen, een bod op stJuste van 12 miljoen afslaan geeft aan waar het werkelijke probleem voor vGeel ligt, hij heeft geen afdoende database om vervangers te halen. Deze man kan niet verder kijken als 020 en oud spelers.