Vacature sportverzorger selectie NBSVV

0

Voetbalvereniging NBSVV uit Nieuw-Beijerland is voor het komende seizoen op zoek naar een enthousiaste sportverzorger(ster).

De functie van deze verzorger zal bestaan uit het verzorgen van de spelers van de selectie op de trainingsavonden (dinsdag en donderdag) en tijdens de wedstrijden op zaterdag. Hieronder vallen preventieve en curatieve zorg en zo nodig het begeleiden van een revalidatietraject. Daarnaast kan de verzorger ook incidenteel worden ingezet voor het behandelen van blessures van spelers van andere teams.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een “teamspeler”, met goede communicatieve vaardigheden om samen met de spelers, trainers en het bestuur een zo’n optimaal mogelijk resultaat te gaan behalen.

De taken
De werkzaamheden worden zelfstandig uitgevoerd in de behandelkamer of op het trainingsveld. Het doel is om d.m.v. advisering en instructie ter voorkoming van blessures of behandeling van opgelopen blessures, te zorgen dat spelers zo snel en verantwoord mogelijk hun plaats binnen het team weer kunnen innemen.

Interesse?
Ben je student fysiotherapie of heb je een diploma van NGS en heb je belangstelling voor deze functie?

Mail dan snel jouw sollicitatie, voorzien van CV, naar voorzitter@nbsvv.nl o.v.v. sollicitatie verzorger. Ook voor vragen kun je ons natuurlijk mailen.

Overig Nieuws

Laat een antwoord achter