Thijs Oomsen na elf jaar weg bij Smitshoek

7

Thijs Oomsen heeft besloten om Smitshoek na dit seizoen te verlaten. De verdediger is bezig aan zijn elfde seizoen bij de zaterdag hoofdklasser.

Eerder kwam Oomsen uit voor Heerjansdam. ”Smitshoek is echt mijn club geworden. Ik ben er tevens ook actief als fysiotherapeut. Ik heb hier hele mooie jaren gehad maar ik zie geen perspectief voor komend seizoen.”

Foto: John van Neuren

7 REACTIES

  1. Nog steeds één vd beteren.
    Vreemd dat 2 spelers die er zo lang voetballen en hebben bijgedragen aan de opmars van Smitshoek nu geen perspectief meer zien. Of te wel de trainer wil vernieuwen en heeft ze niet meer nodig. Ja zelfs in de amateurs kun je dan ophoepelen, triest.
    Hadden zelf in alle redelijkheid dit moeten kunnen beslissen lijkt me.