Sparta mist ook vijfde international tegen NEC

9
Foto: WaterwegSport.nl

Sparta zal het in het duel tegen NEC niet zonder vier maar zonder vijf internationals moeten doen. De Rotterdammers zien ook Youssef El Kachati afreizen naar Afrika voor interlands met Jong Marokko.

Eerder moest Sparta al vier spelers afstaan en daar komt nu dus ook een vijfde bij. Sparta diende bij de KNVB een verzoek in om het duel te verplaatsen maar kreeg nul op het rekest. Ook tegenstander NEC weigert mee te werken.

Youssef El Kachati speelt met Marokko twee wedstrijden. De ploeg van Mark Wotte speelt op 20 en 24 maart tegen de beloften van Congo.

9 REACTIES

  1. Ik ben geen Sparta fan maar dit kan toch niet? Wel 6 wedstrijden verplaatsen voor 1 club, maar een club die 5 spelers mist wegens interlands…. wordt niet verplaatst. En Sparta moet zijn spelers afstaan, wat een krom gedoe