RVVH geniet als VR Cup winnaar in Wijchen

0

RVVH (Vrouwen) heeft afgelopen weekend gebruik gemaakt van haar gewonnen prijs als winnaar van de VR Cup voor vrouwen. 

Afgelopen seizoen won RVVH onder leiding van trainer Nasser Abdalla de spannende finale tegen SSS met 2-1.

Dit seizoen draait RVVH een verdienstelijk jaar in de Topklasse. Onder leiding van de nieuwe trainer Andrew Thomas staat de ploeg keurig in de middenmoot.

Afgelopen zaterdag moest RVVH aantreden tegen Woezik uit Wijchen. Een ideaal moment voor RVVH om de prijs van de gewonnen finale van afgelopen seizoen te verzilveren. Er werd gekozen voor een overnachting in hotel Umberto in Wijchen. De prijs werd beschikbaar gesteld door Trainingskampen.nl. 

RVVH koos ervoor om het weekend door te brengen in de buurt van Nijmegen. ”Dit was ideaal. We hoefden daarom niet weer het hele eind terug en konden lekker werken aan de teambuilding. Dit hebben we gedaan door de avond en nacht door te brengen in Nijmegen. Zo was het, ondanks het gelijkspel tegen Woezik, een geslaagd weekend”, aldus RVVH-trainer Andrew Thomas.