Robin van Persie over Vitesse-Feyenoord: ‘Wij hebben de betere kansen gehad’

13

Feyenoord heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld bij Vitesse.

Feyenoord kwam vlak voor rust op voorsprong via een doelpunt van Orkun Kökcü. Maar vlak na rust maakte Vitesse de gelijkmaker via Mohammed Dauda. Feyenoord blijft door het gelijkspel op de derde plaatst staan, met drie punten voorsprong op AZ.

13 REACTIES

  1. Wat heb je nou aan dat gelul van wij hebben de beste kansen gehad, ze hadden ze moeten benutten, klootzakken :P, ik zal blij zijn als die RvP aan het eind van het seizoen opgezouten is, alles moet over hem gespeeld worden en hij maakt de zaken daar uit op het veld, anders speelt meneertje niet, met al zijn eisen….. Ik ben dan ook blij dat Jens weer zijn vaste,verdiende plek in het elftal terug zal hebben…, tenminste…., als die blijft…, want ik kan me indenken dat je door zulk soort praktijken naar iets anders op zoek gaat, want je wil toch spelen….

  2. Wat heb je nou aan dat gelul van wij hebben de beste kansen gehad, ze hadden ze moeten benutten, klootzakken :P, ik zal blij zijn als die RvP aan het eind van het seizoen opgezouten is, alles moet over hem gespeeld worden en hij maakt de zaken daar uit op het veld, anders speelt meneertje niet, met al zijn eisen….. Ik ben dan ook blij dat Jens weer zijn vaste,verdiende plek in het elftal terug zal hebben…, tenminste…., als die blijft…, want ik kan me indenken dat je door zulk soort praktijken naar iets anders op zoek gaat, want je wil toch spelen….

  3. Wat een gelul allemaal weer het hele elftal is al maanden ver onder de maat . Zijn niet beter als de rest van de middenmoot . Kleine clubs kunnen boven zichzelf steken