Renato Tapia: ‘Vertrekken naar een andere club in een betere competitie’

16
Foto: John Groeneweg

Renato Tapia zal aan het einde van het seizoen terugkeren bij Feyenoord. De middenvelder annex verdediger is momenteel op huurbasis actief bij Willem II en zal, mits hij niet verkocht of wederom verhuurd wordt, terugkeren.

Tapia zelfs vertrekt het liefst. “Ik heb weliswaar niet vaak gespeeld, maar ik was er wel in belangrijke wedstrijden. Hierna wil ik graag naar een andere club in een betere competitie. Daar vecht ik voor sinds ik ben gaan voetballen,” stelt Tapia tegenover Goal.Com.

Toch lijkt er een opening. De komst van Jaap Stam kan Tapia wel bekoren.”Ik vind zijn komst een grote stap voor Feyenoord. Hij heeft karakter, we kennen hem allemaal als voetballer. Ik weet niet hoe hij is als trainer, ik heb nog geen collega’s uit Zwolle over hem gesproken. Ze hebben hem gekozen omdat ze iets in hem zien.”

16 REACTIES

  1. Beter ga weg al die spelers die geen kansen krijgen moeten weg, ayoub ook weg iedereen moet weg feyenoord verdiend die spelers niet genene respect

  2. Kan me nauwelijks voorstellen dat dit waar is. Jaap Stam in wie ik alle vertrouwen hebt wordt aangetrokken voor de langere termijn, en Feyenoord dat sterker voor de dag dient te komen.
    Dan haal je geen spelers terug die toch al niet in de basis stonden en kijk je naar verse aanwinsten want elders halen ze ook voor het salaris dat Feyenoord kan bieden nieuwe aanwinsten binnen.
    Daar zal de kritiek op van Geel ook wel deels mee samenhangen want het scouten bij een roemruchte volksclub kan beter.

  3. Als je nu eens probeer een basisplaats te veroveren bij Feijenoord dan mag je zo’n grote mond hebben.Je ben een aardige speler maar je doe alles in een bejaarde tempo dus ik weet niet welke competitie jij naar toe zou willen.