Meeuwenplaat veegt met zevenklapper Delft van de mat

1

Het was de vraag of Meeuwenplaat na de blamerende nederlaag tegen koploper TOGB vorige week zondag de meeuwen uit Hoogvliet lering hadden getrokken en de goede lijn konden oppakken. Gelukkig was het niet tussen de oren blijven zitten, en met snel combinatie voetbal werden de Delftenaren totaal overvleugeld. Met een knallende zevenklapper werd de nummer laatst terug naar Delft gestuurd.

Zonder de doelpunten machines Joeri Rombouts en Mitchel Ot (volgend seizoen beide uitkomend voor IFC), respectievelijk goed voor 16 en 19 doelpunten, toonden de Hoogvlieters vol overgave de toeschouwers een zeer attractief en bovenal zeer geconcentreerd schouwspel.

Bij rust stond het al 4 – 0 door treffers van Lesley Bax, Arthur Movsesjan en Gregory Ott 2x. Na rust scoorde Arthur Movsesjan nog drie keer en maakte met deze glaszuivere hatrick de zevenklapper vol.

De meeuwenplaters gingen gretig van start en de tegenstander probeerde het hoge tempo bij te houden. De gasten uit Delft konden echter geen vat krijgen op de ontketende meeuwen die aanvankelijk iets te gehaast probeerden te scoren. Daardoor bleven de doelpunten in het eerste kwartier nog uit. Maar met een geplaatst schot brak Lesley Bax de score open. Vanaf dat moment was het uitsluitend éénrichtings verkeer naar het Delftse doel hetgeen resulteerde in een 4-0 ruststand.

Na rust eenzelfde beeld en gingen de meeuwenplaters gewoon verder met scoren. Arthur Movsesjan was verantwoordelijk voor de drie treffers in de tweede helft en werd met vier doelpunten de productiefste meeuw van de dag.

Goed om te zien was dat Riwesh Ramawadh weer na lang blessureleed in de tweede helft speelminuten kon maken en dit vol overgave en zeer verdienstelijk deed.

De score had zelfs nog hoger kunnen uit vallen als er secuurder met de afronding was geweest, maar met deze zevenklapper in de tas zal het vizier gericht worden op de komende wedstrijd. Meeuwenplaat ontvangt volgende zondag 24 maart het sportieve VVIJ uit Ijsselstein. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

1 reactie
  1. Winni Kiksen zegt

    Goede overwinning mannen!

Laat een antwoord achter