‘Louis van Gaal wees Feyenoord vorige maand af’

25
Foto: John Groeneweg

Louis van Gaal stond hoog op het lijstje van Feyenoord om komend seizoen trainer te worden in Rotterdam. De oud-ttrainer van onder andere Barcelona, Bayern Munchen en Manchester United wees Feyenoord echter af. Dit meldt het Algemeen Dagblad.

De aanbieding zou vorige maand zijn gedaan. Eerder wees Van Gaal ook een aanbod van de Mexicaanse bond af. 

Feyenoord schakelde daarna door en contracteerde Jaap Stam als nieuwe trainer.

25 REACTIES

  1. Feyenoord is een volksclub. Van en voor het volk. Geen jonge rekruten in een padvinders kamp want dan kom je bij die pseudo generaal uit. Moeten stomdronken zijn geweest aan het bestuur van Feyenoord. Ook altijd zo gespannen die man. Hebben nu good old Jaap Stam.
    Lekker relaxt en wat uitstralen… zeik een end raak sjaak en vermaak me even dat past wel bij een trainer van me clubje.
    Natuurlijk gezag, boven de meute staan, zonder je op te blazen.