Jan-Arie van der Heijden: ‘Drie centimeter had ons de overwinning kunnen schenken’

17

Feyenoord heeft zondagmiddag met 1-1 gelijkgespeeld bij Vitesse.

Feyenoord kwam vlak voor rust op voorsprong via een doelpunt van Orkun Kökcü. Maar vlak na rust maakte Vitesse de gelijkmaker via Mohammed Dauda. Feyenoord blijft door het gelijkspel op de derde plaatst staan, met drie punten voorsprong op AZ.

17 REACTIES

  1. Gewoon goed verdedigen kan ook helpen. Voorzet eruit halen, niet zo raar woest naar een bal gaan etc. etc., Een goede hoekschop trappen en kansen benutten leveren ook meestal drie punten op. Vraag me af en toe af wat ze tijdens trainingen doen….

  2. Inderdaad pech maar al met al ook wel een terecht gelijkspel, Feyenoord bevind zich nu eenmaal op het nivo vitesse en dat gaat nog wel wat jaartjes duren helaas.