HOV/DJSCR met veel kaarten naar nederlaag

0

Deze zondag de eerste thuiswedstrijd van de zogenaamde promotie competitie na het gelijkspel in de 1e wedstrijd bij Slikkerveer kwam vandaag de nummer 1 uit de competitie 3A DIOS op bezoek.

Door de sterke wind was goed voetbal haast niet mogelijk al probeerde HOV/DJSCR het wel maar de lat stond een openingsdoelpunt van Yassin Marhoub tegen, maar dat waren niet de enige kansen in de 1e helft voor de gastheren een voorzet van de linkerkant kwam op de schoen van Maurice van de Linden maar zijn schot kwam net enkele centimeters aan de verkeerde kant van de paal  maar het veld overwicht was groot en het wachten was op een doelpunt, maar door een snelle uitbraak van DIOS was het bijna 0-1 de bezoekers juichte al maar Aitor Spetter kon de bal nog net op de lijn tegen houden en de scheidsrechter bevestigde dat de bal niet  lijn was gepasseerd ondanks de protesten van de spelers van DIOS die hoopte op een VAR moment maar ja als de KNVB de 3e en 4e klasse gaat opheffen dan komt er zeker geen geld vrij om een VAR bij amateurclubs neer te zetten.

De laatste kans was voor Mounir Boukhari die een bal net als zijn kompaan in de voorhoede Maurice van de Linden net naast de verkeerde kant van de paal zag gaan en zo zochten beide ploegen de kleedkamer op en kon het publiek de warmte van de kantine op zoeken.

In de 2e helft begon HOV/DJSCR met goede moed maar de eerste kansen waren nu voor de bezoekers dat steeds probeerde de spits van 2.30 meter te zoeken en dat leverde ook gevaar op maar de verdediging gaf geen krimp maar de kansen aan de andere kant werden schaars en het spel werd steeds meer een spel op het middenveld en een wedstrijd tegen de scheidsrechter getuige het vele commentaar dat op deze leidsman werd gegeven en dat leverde dan ook veel gele kaarten op.

Na 66 minuten kon er dan toch gejuicht worden door HOV/DJSCR een goede actie van Maurice van de Linden aan rechterkant die 2 spelers omspeelde en niet zelf zuchtig was maar het overzicht goed behield en de vrijstaande Rachid el Khalifi bediende die de 1-0 binnen schoot, iedereen hoopte dat deze voorsprong voor meer rust zou zorgen bij de gastheren maar het tegendeel was het helaas het leek wel of deze voorsprong voor onrust zorgde en was het geluk dat de lat en de paal een doelpunt van DIOS tegen hield .

In de 73e minuut was het dan toch raak bal verlies op het middenveld en de omschakeling van DIOS was dodelijk een voorzet van rechts en de linksbuiten van DIOS kwam voor zijn man en scoorde de 1-1.

HOV/DJSCR probeerde nog van alles maar de uitvallen van de bezoekers waren scherp en zorgde in de 83e minuut voor een vrije trap ,volgens de goed leidende scheidsrechter beroerde Nourdin Akachar de bal met de hand net buiten het strafschop gebied en al bleef hij zeggen dat hij hem tegen zijn borst kreeg ook hier was geen VAR dus na dat hij zijn 2e gele kaart kreeg van deze middag en daarna ook nog rood kreeg bij het verlaten van het veld stond de vrije trap voor DIOS er nog en tot teleurstelling van iedereen die HOV/DJSCR het beste wenste ging deze in de winkelhaak en stonden de bezoekers met nog 7 minuten te spelen op een 1-2 voorsprong.

In de resterende minuten probeerde HOV/DJSCR de stand nog gelijk te trekken maar dat mocht niet lukken deze middag en na 91 minuten was het over en uit deze middag .

91 minuten van wind en regen en helaas moest de scheidsrechter 7 gele en 1 rode kaart trekken, er zijn nog 9 finales te gaan na vanmiddag te beginnen volgende week thuis tegen Voorschoten’97 en hopelijk herstelt HOV/DJSCR zich dan van deze teleurstelling.

Laat een antwoord achter