Feyenoord levert wanprestatie

45

Feyenoord heeft geen goede zaken gedaan in de strijd om de derde plaats in de Eredivisie. De Rotterdammers hadden het lastig tegen een goed spelend Willem II en trokken uiteindelijk ook aan het kortste eind: 2-3.

Feyenoord begon niet slecht aan het duel in eigen huis en kwam onder andere via de in de basis gestarte Kökcü en Berghuis in de buurt van een openingstreffer. Echter was het aan de andere kant ook oppassen voor met name het Dortmund talent Isaak. Uiteindelijk was het toch Feyenoord dat op voorsprong kwam. Een goede omschakeling werd door Berghuis uiteindelijk prachtig over doelman Wellenreuther gewipt. Lang kon Feyenoord echter niet genieten van de voorsprong. Heerkens schoot vanuit een slecht verwerkte corner de 1-1 binnen.

In de tweede helft moest Feyenoord daarom weer op zoek naar de voorsprong. Deze kwam vrij snel nadat Botteghin een corner binnen kopte. Echter was het ook nu weer binnen een mum van tijd gelijk. Fernando Lewis werd totaal niet aangepakt en omdat Vermeer verkeerd positie koos makkelijk afronden in de lange hoek. Isaak maakte het leed voor Feyenoord even later nog groter door met een prachtige actie kinderlijk eenvoudig door de Feyenoord verdediging te lopen en Vermeer te verschalken.

In de slotfase leek Feyenoord nog op gelijke hoogte te komen, maar de na inmenging van de VAR keurde Van Boekel het doelpunt van Jörgensen tot groot ontgenoegen van de Kuip af na licht vasthouden van de Deen. Deze klap kwamen de Rotterdammers niet meer te boven, met als gevolg een harde nederlaag.

45 REACTIES

  1. Beleid ,’-al 40 jaar zitten daar lui die elkaar steunen en nooit iets bereiken. Paar uitzonderingen maar dat was toeval en klasse van de toppers

  2. Zet van nu af jeugd spelers in en laat van Geel door de achterdeur verdwijnen hij heeft deze waardeloze aankopen gedaan en doet net dat hij er niets van weet

  3. overal word het bestuur buiten geknikkerd overal zie je trainers ontslaan worden, en nee feyenoord gaat zo lekker door, wanneer tieven ze eens op daar, dan zullen de spelers ook weer beter gaan presteren

  4. Helemaal opnieuw beginnen. Iedereen eruit en allemaal nieuwe mensen . Bestuur weg, trainers weg, spelers weg. Alleen de supporters mogenblijven. Want wat een fiasco was het gisteren weer. 2 gols die vielen omdat je de desintresse in het team duidelijk naar voren zag komen Totaal niet gefocust en veel gerommel met de bal. Een bal pasen recht un de voeten van de tegenstander. Veel misconunicatie met zgnd 1 -2tjes En maar aanoten met de bal en het lef niet hebben om op doel te schieten . Ik zie ze liever de lange bal spelen dan dat vervelende (denken dat ze opbouwend naar voren spelen) de bal verliezend door zgnd truckedoosjes die ze roch weer verzieken. Zorg verdomme dt die bal in de 16 terevht komt en knallen op dat doel ipv dat gekloot

  5. Moet echt iets gebeuren op zuid, je kunt je toch niet elke week schuilen achter, tja het was niet echt goed he…… vakken raken ook steeds leger, hele gaten vallen nu zelfs op de tribune op daar waar het eerst alleen op het veld opviel