Edin Cehajic nieuwe trainer SDV

2

Edin Cehajic is de nieuwe hoofdtrainer van SDV voor het seizoen 2019/2020. Edin Cehajic tekent bij de zaterdag vierdeklasser voor één jaar. Nadat men vorige week al tot overeenstemming was gekomen, werden op woensdagavond de benodigde handtekeningen onder een overeenkomst voor één jaar gezet.

”Met Edin komend seizoen aan het roer van de selectie hebben we een trainer in huis die al bekend is met de club, aangezien Edin 5 jaar geleden bij ons stage heeft gelopen voor zijn trainersdiploma. We hebben een trainer hebben aangesteld die goed past bij de selectie en de vereniging. Edin heeft in het verleden bij Egelantier Boys laten zien dat hij met zijn aanpak een hecht team kan vormen en hiermee goede resultaten boeken.”

”Edin die in het verleden werkzaam is geweest bij Egelantier Boys, heeft enorm veel zin in zijn nieuwe klus. Na een bewust genomen pauze van twee jaar heeft hij de kans om bij SDV aan de slag te gaan met beide handen aangenomen. Hij is bekend met de club en is enthousiast over de selectie die er op dit moment staat.”

Met de aanstelling van Edin is de technische staf voor volgend jaar rond . Edin Cehajic wordt de hooftrainer, de huidige assistent Adilson Verissimo blijft, Ronald van Erkelens wordt de keeperstrainer en zal ook de taken van een teammanager op zich nemen. Henk Meijers keert ook terug naar SDV en wordt de nieuwe fysio en herstel trainer.

Na een aantal lastige jaren voor de selectie bij SDV, zit de selectie en de vereniging enorm in de lift. Er staat nu een selectie die lang heeft meegedaan voor een periode, op dit moment zijn er 10 seniorenelftallen actief. De verwachtingen voor volgend seizoen zijn ook erg positief. Er staat een complete staf waarin wij veel vertrouwen hebben. SDV gaat met veel enthousiasme en vertrouwen het nieuwe seizoen in.

2 REACTIES