Dirk Kuijt: ‘Begrijp de ophef niet zo. Ik ga gewoon stage lopen’

16
Foto: John Groeneweg

Dirk Kuijt snapt de ophef niet over zijn stage bij de nieuwe hoofdtrainer van Feyenoord: Jaap Stam. Kuijt zal na de zomer starten met de Cursus Coach Betaald Voetbal en moet om die reden een stageplek hebben. Die stage zal hij om die reden bij Feyenoord doen.

Kuijt die gewoon actief blijft als hoofdtrainer van Feyenoord O19, is duidelijk in De Ochtendshow van Frank Dane. “Er is wat ophef over dat ik stage ga lopen bij het eerste elftal, maar dat is gebruikelijk. Ik blijf ook gewoon Feyenoord O19 erbij doen. Het stelt eigenlijk niet zo veel voor.”

Kuijt doet aan een nauwe carriereplanning en heeft zichzelf drie jaar gegeven. “Dit jaar doe ik dus Feyenoord onder 19 en volgend jaar rond ik de cursus hopelijk af. Dan ben ik er klaar voor.”

16 REACTIES

 1. Ik begrijp ophef ook niet. Sommige mensen moeten altijd commentaar maken. Terecht of onterecht. Ik zou ook die kans grijpen als je bij de club van je leven stage mag lopen. Ik zou zeggen. SUCCES DIRK

 2. Als hij moeten voetballrn bij feijenoord dan zijn ze blij en nu geeft hij trainen en dan Zeuren euren de mensen lekker bekrompen laat die jongen gewoon wat is er mooier dan een met cluvliefde en de zelfde ervariing jaloers of zo ga je lekker met je eigen bemoeien

 3. Dit is gezeik om gezeik, Gio heeft stage gelopen bij Barcelona zonder berichten dat het de hoofdtrainer zou schaden! Alle cursisten moeten een stageplek hebben, hoe groter de carrière hoe groter de club waar ze stage lopen en/of bij hun eigen cluppie, volstrekte logica!

 4. nou, nozels aan babbeltafels die vanachter een glaasje water op een dik betaalde stoel een betaalde mening verkondigen vind ik die ophef niet.
  Kan dat soort babbelkontjes ook wel serieus nemen, kan ik meer met de doorsnee ziel die er gaat zitten en iets stelt, recht uit het hart.
  Hangt er zoal geen prijskaartje omheen als die betaalde mening en het gekunstelde gedoe. Haal die zak poen weg en de stoeltjes blijven leeg de bende van ellende ook als de neppers van dienst.. Noemen zich dan de ‘kundige’ anaal list 😛
  Verders laat je je toch al niet gek maken, kan nooit handig zijn.
  En good old Dirk is op de goede weg lekker bezig.