De Jonge Spartaan verrast bij Rozenburg

0

De Jonge Spartaan heeft bij Rozenburg een 2-4 overwinning geboekt. De ploeg van Hans de Heer liet vooral in de eerste helft veel kansen liggen. ”Toen hadden we al veel meer moeten uitlopen.”

DJS ging met een 0-1 (doelpunt Stan Melissant) voorsprong rusten en Rozenburg kwam direct na rust terug in de wedstrijd door een benutte strafschop van Bryan van der Laan. Rozenburg speelde toen al met tien man. Stefan van Es kreeg al na een halfuur rood.

Lang bleef de gelijke stand echter niet staan. Dertien minuten later stond het zelfs al 1-4. DJS scoorde in negen minuten drie keer via Peeman, Prins en opnieuw Melissant.

Rozenburg maakte nog via Nick de Bil de 2-4 maar dichterbij kwam het niet. Overigens eindigde de wedstrijd met negen tegen tien man. Regillio van Buuren ontving rood namens Rozenburg en Gerben van der Weele voor DJS.

Klik hier voor alle foto’s van de wedstrijd