Been: ‘Feyenoord heeft na de titel nagelaten door te pakken’

36

Mario Been vindt dat Feyenoord een fout heeft gemaakt, door niet door te pakken na de landstitel van 2017. Dat zegt de oud-trainer van Feyenoord in onze voetbaltalkshow FC Rijnmond.

Been reageert op de kritiek die er momenteel is. De achterban van Feyenoord richt de pijlen vooral op technisch directeur Martin van Geel. “Allereerst moet Van Geel de credits krijgen,” begint Been. “Ik ben niet geheel objectief naar hem toe, omdat ik bepaalde dingen heb meegemaakt. (Het ontslag van Been in 2011 red.) Hij is verantwoordelijk voor de komst van Kuijt, Elia, de doorbraak en verkoop van Karsdorp, dat moet gezegd. Maar Feyenoord heeft nagelaten om dat uit te bouwen, na het kampioenschap. Nu staat de club al twee jaar op rij een straatlengte achter.”

In FC Rijnmond ging het ook uitgebreid over Excelsior (of Jerdy Schouten klaar is voor een stap naar de top-3) en Sparta (de zelfkritische Henk Fraser). Bekijk de gehele uitzending hierboven terug.

36 REACTIES

 1. Hij heeft wel gelijk, er had een steeds beter en degelijk team moeten komen dat heet doorpakken.
  En dat was ook volgens van Geel de bedoeling maar daar is weinig van terecht gekomen, daarom staan wij aan het einde van dit seizoen met lege handen.

 2. nou, wellicht.
  Achteraf is alles waar en niet waar, ik vind het wat flauw. Kheb ook staan te juichen toen we landskampioen werden, de Beker paar keer wonnen en er nauwelijks zorg was. Nu verloopt het een keer anders, geen prijs en ineens is Martin van Geel de kwaaie pier en is de wereld te klein.
  Heeft hij schuld dan heb je allemaal schuld want je hebt wel staan te feesten met een aantal keertjes die mooie Beker in de prijzentas.
  Ik hou het liever straight.

 3. Ik vind dat Mario opzich wel gelijk heeft maar dat ie in principe niet zo heel veel mag zeggen omdat ik t de slechtste trainer vind die Feyenoord ooit gehad heeft, maar Gio komt zeker op de 2e plaats!