Arie Horstink nieuwe trainer WFB

4

Met grote tevredenheid presenteert vvWFB vandaag Arie Horstink als opvolger van de vertrekkende trainer Francisco Roque da Silva. Met Arie Horstink haalt v.v. WFB een oude bekende terug naar Ouddorp, want de 58 jarige oefenmeester uit Hellevoetsluis begon zijn trainerscarrière 25 jaar geleden bij deze vereniging. Tijdens zijn eerste twee seizoenen in Ouddorpse dienst behaalde hij zijn TC 2 diploma.

Arie Horstink heeft een lange staat van dienst als trainer in het amateurvoetbal en was bij Nieuwenhoorn, WRW (brielle), Zuidland, Rockanje en OHVV voornamelijk actief op Voorne Putten. Maar ook op Goeree-Overflakkee is hij geen onbekende, want naast WFB stond hij in het verleden ook bij NTVV (2e klasse) voor de groep en behaalde hij met Stellendam in 1 seizoen promotie naar de 3e klasse.

Zowel de vereniging als de nieuwe trainer Arie Horstink spraken de ambitie uit om van de Ouddorpse voetbalvereniging in de komende seizoenen een stabiele derdeklasser te maken.

“25 jaar geleden was hij één van mijn eerste trainers dus mijn gevoel was gelijk goed en met Arie halen we een zeer ervaren vakman binnen en als club zijn we dan ook blij dat hij terug is op het oude nest” aldus bestuurslid voetbaltechnische zaken Daan Moerkerk.

4 REACTIES